Voksne

I det individuelle arbejde er jeg helt til rådighed for din proces.

Jeg bidrager med min indsigt i menneskelig udvikling og i den særlige sensitivitet – og med min evne til at se dig. Sammen fordyber vi os og åbner for nye forståelser og følelsesmæssige forløsninger. Du kommer tættere på dig selv og får bedre fat i dine resurser.
Efterhånden kan du slippe uhensigtsmæssige reaktioner, der har været en del af din tilpasningsproces. Vi kan også træne relevante færdigheder, så du kan klare flere svære situationer.

Jeg arbejder med traditionelle og alternative psykologiske teknikker, og jeg har en stærk intuition, der hjælper mig til at stille dig de spørgsmål, der åbner – og til at give dig relevante forslag. Jeg kan heale både psykisk gennem mit nærvær – og ved fysisk berøring: kranio sakral zone healing og fodzonehealing.

Det hele går op i en højere enhed. Vi aftaler, hvad vi vil bruge.

Du kan komme en enkelt gang eller nogle få gange – eller det kan blive et længere forløb. En session koster 950 kr. og varer ca. 70 minutter. Du har mulighed for at købe et klippekort med 5 sessioner for 850 kr. pr. gang.
Vi kan også bruge hypnoterapi til at skabe et godt samarbejde med din underbevidsthed. Her koster første session 1200 kr. og de efterfølgende 1.000 kr.

Jeg arbejder i Kildetoften 9, Meløse, 3320 Skævinge og cirka hveranden uge hos PUC, Thorvaldsensvej 3B, øverst, 1871 Frederiksberg. Det er et hvidt baghus med en Buddha ved indgangen. Ring 21 70 53 52 eller e-mail athinadelskov@mail.dk for at høre nærmere eller få en tid.

Skype eller telefon

Jeg har også sessioner over Skype/telefon, hvis den geografiske afstand er et problem.
Det virker som hovedregel godt. Skypenavn: Athina.delskov. Vi aftaler tidspunktet på forhånd. Rådgivning kan gives i kortere sessioner: 30 minutter og 400 kr. Beløbet for første skypesession overføres på forhånd til min konto i Merkur Andelskasse 8401 1261629.