Sensitive børn og unge

Har du et sensitivt barn, der har vanskeligheder, så kan rådgivning ofte hjælpe.

Vi taler igennem, hvordan dit barn reagerer, og hvordan I som familie håndterer det. Så går vi bagom for at få et større forståelse af, hvordan barnet eller den unge oplever verden. Vi ser på, hvad  barnet har brug for – og hvad der især udfordrer.

Jeg prøver normalt at klæde jer på som forældre, så I kan være der for jeres barn på den bedste måde. I nogle tilfælde er det godt, at jeg også møder barnet og har en enkelt samtale eller gennemfører et forløb.

 

I vil måske også have glæde af at se på, hvad i jeres egen ‘bagage’, der gør det sværere at være der for jeres barn. Vi bærer jo ofte vores egne erfaringer med os som en slags automatpilot, indtil vi får taget ordentlig stilling til, hvem vi egentlig er, og hvad vi ønsker skal styre vores liv. Udfordringerne med at tage vare på børnene og de unge kan give nogle værdifulde indsigter.

Praktiske oplysninger

Du/I kan komme en enkelt gang – og gå hjem og anvende det, vi har talt om. Hvis I har brug for mere, så tager I kontakt igen, når det passer jer.  En session koster 950 kr. og varer ca. 70 minutter. Andre varigheder og priser kan aftales.

Jeg arbejder i Kildetoften 9, Meløse, 3320 Skævinge og ind imellem hos PUC, Thorvaldsensvej 3B, øverst, 1871 Frederiksberg.
Ring 21 70 53 52 eller e-mail athinadelskov@mail.dk for at høre nærmere eller få en tid.

Skype eller telefon

Jeg har også sessioner over Skype/telefon, hvis den geografiske afstand er et problem.
 Det virker som hovedregel godt.
Skypenavn: Athina.delskov. 
Vi aftaler tidspunktet på forhånd.

Rådgivning på skype kan gives i kortere sessioner: 30 minutter og 500 kr.
Beløbet for første skypesession overføres på forhånd til min konto i Merkur Andelskasse: 8401 1261629.